Een schoonmaakschema voor op kantoor

Hoewel veel kantoren een schoonmaak­bedrijf of schoonmaakster inhuren voor het schoonmaken van het kantoor, is dit lang niet bij elk bedrijf mogelijk. Wanneer je werkzaam bent bij een klein bedrijf, dan krijgt waarschijnlijk iedereen wat taken om mee te helpen aan een schoon en opgeruimd kantoor. Met een schoonmaakrooster houd je het kantoor altijd spic en span!

Wanneer je aan de slag gaat met een schoonmaak­rooster, is het van belang dat je goed rouleert en alle werknemers aan bod laat komen. Je wilt uiteraard geen scheve gezichten, omdat persoon A altijd de vaatwasser in moet ruimen, persoon B altijd de bureaus schoonmaakt en persoon C niets hoeft te doen.

Schoonmaakrooster klaar? Zorg er dan voor dat er voldoende schoonmaakartikelen beschikbaar zijn. Het zou toch vervelend zijn wanneer werknemers willen schoonmaken, maar er geen schoonmaakmiddelen voorhanden zijn. Als je al moet schoonmaken wil je niet misgrijpen! Succes en onthoud... velen handen maken licht werk.

Uitgelicht
[ Daar zit een luchtje aan ]

Zeker niet onbelangrijk: een schone toiletruimte op het werk! Al blijkt dat dit eerder uitzondering dan regel is op kantoor. Meer dan de helft van de werkende Nederlanders vermijdt namelijk het toilet op het werk. De voornaamste redenen hiervoor zijn vieze toiletten, gebrek aan toiletpapier en onaangename geuren. Met deze vier artikelen is dat verleden tijd.

Handdoekjes

Een handdoeksysteem is de oplossing voor de sanitaire ruimte waar zowel extra verzorging als hygiëne belangrijk zijn. Met de vel-voor-vel uitgave heb je minder verbruik en zorg je voor een verhoogde hygiëne.

Toiletpapier

Met het Premium Tork traditioneel toiletpapier haal je het comfort van thuis naar de sanitaire ruimte op kantoor. Dit zachte toiletpapier vormt een goede balans tussen kosten en prestaties voor sanitaire ruimten met een klein aantal bezoekers. Leverbaar in 2-laags, 3-laags en 4-laags.

Handzeep

Ideaal voor drukbezochte sanitaire ruimten en plekken waar veel handen gewassen moeten worden! De dispenser is eenvoudig te bedienen en heeft een modern ontwerp dat passend is in iedere sanitaire ruimte. Hervulbaar met ver­schillende soorten handzeep van Tork.

Luchtverfrisser

Houd onaangename geurtjes in de sanitaire ruimte op kantoor effectief en efficiënt in toom met de fris ruikende Tork luchtverfrisserspray. De spray bevat geconcentreerde geuroliën en gepatenteerde middelen die vervelende geurtjes neutraliseert. Je plaatst de spray eenvoudig in de slimme dispenser, die de geuren gedoseerd verspreidt.