Uitgelicht
[ Laad je batterij op ]

Op vakantie werken onze laptops, tablets en smartphones natuurlijk gewoon door, terwijl de omstandigheden vaak net even anders zijn. Het opladen van al die apparaten is vaak een punt van zorg. En daarmee ook het veilig bewaren van vakantiefoto's en filmpjes. Met een aantal van deze kantoorartikelen help je deze zorgen snel de wereld uit.

We vinden het heerlijk om op vakantie te gaan maar dan wel met het comfort van thuis in de achterzak. We horen je al denken: ’Maar vakantie is toch ook een avontuur?’ Dat klopt, maar als we op de vakantiebestemming onze telefoons niet meer kunnen opladen, of niet meer kunnen
internetten, dan is de lol er, zeker bij de kinderen, snel vanaf. Gelukkig zijn er tal van producten die bijdragen aan een comfortabele en zorgeloze vakantie. Denk aan een extra oplader, een betrouwbare usb-stick of een laptophoesje. De mogelijkheden zijn eindeloos. Was je vakantie dat ook maar.

Duracell Ultra Power batterijen

Batterijen zijn op vakantie onmisbaar. Deze zijn gemaakt volgens de laatste technieken en gaan veel langer mee dan je van gewone batterijen gewend bent. Ook zeer geschikt voor de wat duurdere apparaten, zoals bijvoorbeeld digitale camera's.
413577 - Ultra Power 12x AA
413578 - Ultra Power 12x AAA

Hama oplader en kabels

Voor je het weet, is het weer zover: je eigen fototoestel, de tablet van je partner en de telefoons van je kinderen zijn leeg. Met deze oplader laad je meerdere apparaten tegelijk op, waar je ook bent. Bijkomend voordeel: nooit meer ruzie om de oplader. Denk aan je kabels!

436108 - 4 poorten
418738 - USB-kabel voor iPhone, iPad en iPod
418730 - USB-kabel voor Android

R-Go Tools laptopstandaard

Deze lichtgewicht laptopstandaard, gemaakt van indrukwekkend dun vliegtuigaluminium (1,2 mm) zorgt voor een goede werkhouding en is ideaal voor op reis. In enkele seconden op de gewenste hoogte en invouwen gaat nog sneller. Verkrijgbaar in zwart, wit en zilver.
484190 - Zwart
484189 - Wit
484188 - Zilver

Integral usb-stick I-Shuttle

Nooit meer te weinig ruimte op je iPhone voor je favoriete vakantiefoto's. Met de ingebouwde app maak je zo weer ruimte vrij. De stijlvolle i-Shuttle is razendsnel en compatible voor iPhone en iPad.
435300 - 64 GB
435301 - 128 GB