Schrijven en Hobby

Pritt correctieroller Compact

Voor
8.90
De correctieroller is direct overschrijfbaar en is extra handig voor gebruik onderweg vanwege zijn grootte. 4,2 mm en een bandlengte van 10 meter. Actieverpakking met 4 + 1 gratis.

Pentel gelschrijver Energel

Voor
2.35
De gelschrijver droogt snel en vlekt niet. De gelschrijver heeft een rubberen vingergrip en een metalen clip. Navulbaar met Penterl LR7 vulling. Schrijfbreedte 0,4 mm. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Doos à 12 stuks. Prijs per stuk.
* Wordt als korting op de totaalprijs verrekend (niet in de mix).

Paper Mate fijnschrijvers

Voor
1.35
Een fineliner met een nylon punt en inkt op waterbasis. Schrijfbreedte 1,0 mm. Doos 30 + 6 stuks. Prijs per stuk.

Sharpie permanent marker

Voor
1.55
De Sharpie Fine is een viltstift in penmodel. Bevat sneldrogende, watervaste inkt voor vrijwel alle oppervlakken zoals glas, metaal, foto's, folie en de meeste soorten kunststof. Schrijfbreedte 1,0 - 2,0 mm. Doos 20 + 4 stuks. Prijs per stuk.

Quantore gelschrijver uitgumbaar

Voor
1.64
Uitwisbare gelpennen met dop. In de kleuren zwart, rood en blauw. Een ideale pen voor als je iets verkeerd geschreven hebt. Schrijfbreedte 0,7 mm. Doos à 12 stuks. Prijs per stuk.

Wanneer werk jij prettig?

Investeer in de werkplek

Wanneer werk jij prettig? Een omgeving waarin medewerkers zich prettig voelen, is erg belangrijk. Het regelen van een fijn bureau en een goede stoel is niet meer afdoende. Ga eens na wat medewerkers anno nu als de ideale werkomgeving ervaren. En wat zij eigenlijk nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Dat zal niet voor iedereen

hetzelfde zijn. Een data-analist houdt misschien van digitale hulpmiddelen, terwijl je een creatieve medewerker verblijdt met uitgumbare gelschrijvers of fijnschrijvers in alle kleuren en maten. Investeer in de verschillende behoeften, want een fijne werkplek verhoogt de productiviteit. En bovenal het werkplezier!


Stabilo fijnschrijvers

Voor
1.35
Nog nooit was het zo ontspannen om ideeën snel en netjes op papier te zetten, eindeloze mindmaps te maken of notebooks te vullen met kleurrijke aantekeningen en krabbels. De STABILO SENSOR fineliner met de meeverende punt is er nu, naast de Fine 0,5 mm, ook met een Medium punt van 0,7 mm. Ook verkrijgbaar in licht groen, turquoise, roze en lila. Doos à 10 stuks. Prijs per stuk (excl. assorti verpakking).