Papier en verzenden

Wil je een afbeelding afdrukken? Gebruik dan dit papier voor een betere kwaliteit.

Fastprint papier Gold

Voor
5.95
Fastprint Gold is geschikt voor representatieve correspondentie of voor je eigen huisstijl. Het superegale oppervlak in combinatie met de extra witte tint zorgt voor briljante afdrukken. Geschikt voor inkjet- en laserprinters. Pak à 500 vel. Doos à 5 stuks. Prijs per pak.

* Bij afname van 50 pakken Fastprint Gold A4, gratis gereedsschapset. Op = op.

Herma transparante etiketten

Voor
19.95
Als hoogwaardig productetiket, voor representatieve documenten en cadeaudoosjes, voor het labelen van kantoorbenodigdheden, als etalagestickers en als deur-­ plaatje, of voor het adresseren. Geschikt voor laserprinters en kopieer­apparaten. Gratis softwareoplossingen: www.herma.nl/software.

Maar één koelkast op de afdeling? Label je lunch om te voorkomen dat iemand anders er mee vandoor gaat.

"Gemakkelijk notities maken en eenvoudig te bewaren!''
Kies je voor lijntjes of ga je liever voor de ruit?

Quantore interieurpapier

Vanaf
1.70
Papier in A4-formaat, 70 grams. Gemaakt van FSC-gecertificeerde grondstoffen. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Avery etiketten

Vanaf
23.50
Zelfklevende etiketten op A4-vellen met ultragrip-technologie. Geschikt voor (kleuren)inkjet, laserprinters en kopieermachines. Gratis online templates en ontwerpsoftware beschikbaar op www.avery.eu. Beschikbaar in 55 varianten, bekijk ze in onze webshop.
"Het adresseren van brieven gaat met de Avery etiketten heel gemakkelijk."
Met de etiketten van Avery heb je gegarandeerd een perfect afdrukresultaat.

Atlanta Things to Do notitieboek

Vanaf
3.38
Met de (little) Things to do maak je een frisse start door jouw taken, afspraken en notities snel en overzichtelijk te noteren. Met behulp van deze boekjes weet je exact wat je nog moet doen. FSC-gecertificeerd. Verkrijgbaar in twee formaten. Gebruik nu ook de Atlanta Scan app via de appstore of Google Play store.

Rillstab schrijfmap lederlook

Vanaf
15.75
Diverse schrijfmappen in lederlook. Aan de linker binnen­zijde zitten diverse insteekvakken voor visitekaartjes en documenten. De map is afsluitbaar met een rits.

Rey papier Superior

Vanaf
4.49
Rey Superior, uitzonderlijk wit en extra stevig. Zorgt voor nog meer kwaliteit en stevigheid. Geschikt voor inkjet, kopieer en laserprint doeleinden. Voorzien van de ColorLok technologie. Pak à 500 vel. Doos à 5 stuks. Prijs per pak.

Van der Spek schrijfmap

Voor
49.00
Royale lederen A4 ritsmap met 25 mm mechaniek. Veel opbergruimte met een groot en klein insteekvak en breed ritsvak. Formaat: 35 x 26,7 cm.