Bic + Tipp-ex valuepacks

Met de Bic balpennen en gelschrijvers is soepel schrijven gegarandeerd. De pennen van Bic zorgen voor een dagelijks schrijfcomfort. In diverse varianten verkrijgbaar. Heb je tijdens het schrijven een fout gemaakt? Geen probleem. De tekst is eenvoudig te corrigeren met de Tipp-ex correctietape. Uitstekende hechting én direct overschrijfbaar.


* Bij aankoop van een valuepack, gratis een Mepal waterfles t.w.v. € 8,99.

Sigel visitekaartenmap

Deze visitekaartringband is matglanzend afgewerkt met een velvet-feeling. Capaciteit: 200 of 400 visitekaartjes. Met 4-ringsmechaniek. Afmetingen: 265 x 147 x 44 mm.


HSM papiervernietiger C18

Een instapmodel voor privégebruik of in het thuiskantoor. Het heeft een automatische start/stop-functie en een autoterugloop bij vastgelopen papier. Capaciteit: 9 vel, 90 grams papier. Afmetingen: 280 x 365 x 542 mm.


* Bij aankoop van een HSM Securio C18, gratis bbq. Op = op.

Fastprint papier Gold

Fastprint Gold kopieerpapier is geschikt voor representatieve correspondentie of voor je eigen huisstijl. Het superegale oppervlak in combinatie met de extra witte tint zorgt voor briljante afdrukken. Geschikt voor inkjet- en laserprinters.


* Bij afname van 50 pakken Fastprint Gold A4, gratis gereedsschapset. Op = op.

Legamaster Magic-Chart whiteboard

De kant-en-klare oplossing voor iedere spontane of geplande bijeenkomst. Biedt direct een schrijfoppervlak, zelfs wanneer er geen whiteboard of flipover beschikbaar is. Het Magic-Chart whiteboard is milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Afmetingen: 60 x 80 cm, folierol met 25 vel.


* Bij aankoop van 2 Legamaster Magic-Charts, gratis Magic-Chart notes.

Quantore brievenbakjes

Geproduceerd uit gerecycled materiaal zoals kledinghangers, CD-hoesjes en oude binnenzijden van koelkasten. De brievenbakjes zijn eenvoudig stapelbaar en beschikbaar in wit, zwart, rood, blauw, transparant en grijs.


* Bij aankoop van een doos à 6 stuks, ontvang je een speciale actieprijs.

Tesa klevende spijker

De Tesa klevende spijker is ideaal voor montage op oneffen of gevoelige oppervlakken zoals behang en pleisterwerk. De spijker is verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten of schade te veroorzaken.