Kantoor en Opbergen

Opus 2 wand-/plafond ophangsysteem

Voor
19.95
De flexibele ophangsystemen van Opus 2 zijn o.a. geschikt voor het ophangen van schilderijen. De Top Rail is ideaal te gebruiken bij systeemplafonds en de Click Rail kan tegen de wand gemonteerd worden. De rails zijn belastbaar tot max. 20 kg/m. Inhoud set: 2 x 1 meter incl. montage/bevestigings materiaal en twee ophangsets voor max. 4 kg.

Sigel visitekaartenmap

Vanaf
6.30
Visitekaartenmappen in twee verschillende uitvoeringen. Met deze mappen kun je netjes al je visitekaartjes opbergen. De versie met ringband is zelfs voorzien van een A tot Z index om snel visitekaartjes in te voegen en terug te vinden. Beide mappen zijn mat zwart.

Ga voor een glashelder eindresultaat

Met de lamineerhoezen van Quantore creëer je een glashelder eindresultaat. Voor al je documenten. Want naast de lamineerhoezen voor A3- en A4-formaat, introduceert Quantore nu lamineerhoezen met A5-formaat. Verstevig en bescherm al je documenten en ga voor een luxueuze uitstraling!

Legamaster flipover Economy

Voor
124.95
Een verrijdbare flipover met gelakt stalen bordoppervlak. Zo kun je snel schakelen en flexibel te werk gaan. Het bordoppervlak is beschijfbaar en drooguitwisbaar. Bordafmeting 105 x 86 cm. Bestel nu ook de starter kit mee.

Legamaster whiteboard Premium+

Vanaf
95.00
Een whiteboard uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Inclusief 25 jaar garantie op het probleemloos beschrijven en wissen van het bordoppervlak met Legamaster-accessoires. Afmetingen: 90 x 120 x 1,1 cm.

Smit verbeterbord, scrum bord of KPI bord

Voor
195.00
Het scrum bord laat je in één oogopslag de status van jouw lopende projecten zien. Je creëert zo direct overzicht voor alle betrokkenen. Magneethoudend en drooguitwisbaar. Het KPI bord helpt je top-level bedrijfsdoelstellingen te vertalen naar onderliggende afdelingsdoelen. En met behulp van het verbeterbord maak je knelpunten en verbetermogelijkheden zichtbaar. Compleet met starterkit.

Smit starterkit

Vanaf
95.00
De visual management kit bestaat o.a.. uit, 2x magneetvenster A4 blauw, set van 5 stuks, 1x magnummagneet Facegroen, Facegeel, Facerood, set van 5 stuks, 1x boardmarkers assorti, set van 4 stuks en 1x Viltwisser Pro, magnetisch voor whiteborden. Starterkit ook verkrijgbaar voor een scrum bord.