Kantoor en opbergen

Jalema wandrail

Vanaf
17.15
Een aluminium klemlijst van 34, 60, 90 of 120 cm breed. Het papier is met één beweging te verwijderen, zonder het te beschadigen. Toepasbaar op kantoor, thuis, op school, in productiehallen en conferentieruimten.

Jalema insteekmap Secolor

Voor
0.69
Verzamelmap voor het bij elkaar houden van enkele losse documenten. Uitstekende én milieuvriendelijke vervanger van een PVC insteekmap. Opbergcapaciteit: 5 mm. Seal à 10 stuks. Doos à 10 stuks. Prijs per stuk.
"Zo begin ik na de vakantie met een schone lei."
Gebruik voor elk onderwerp een andere kleur. Dat maakt het nóg overzichterlijker.

Kang zelfklevende presenteerhoes

Voor
16.95
Speciaal bedoeld voor het, onder alle omstandigheden, schoon en duidelijk tonen van mededelingen. Voorzien van een magneetsluiting in de hoek. De zelfklevende presenteerhoes heeft een A4-formaat.

Zit je nog in een vakantie modus? Noteer belangrijke zaken op een memo en hang het op.

Durable magneetklem Durafix

Voor
4.45
Zelfklevende magneetklem voor het ophangen van kleine notities, herinneringen of afspraken. Het is te bevestigen op gladde oppervlakken. Laat geen lijmresten achter bij het verwijderen. Afmetingen: 60 x 17 mm. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Sigel bureau-acces­soires Smartstyle

Vanaf
13.95
De Sigel Smartstyle serie is een stijlvolle kunststof-acryl-combinatie in metallic-hout-optiek. De artikelen zijn van hoogwaardig materiaal. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Tesa klevende spijker

Vanaf
2.15
Klevende spijker voor montage op oneffen of gevoelige oppervlakken zoals behang en pleisterwerk. Verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten of schade te veroorzaken.
De Magic tape is onzichtbaar bij kopiëren. Ideaal!

Scotch plakbandhouder C18

Vanaf
6.95
Deze dispenser is geschikt voor tapes tot 19 mm breed en tot 33 m lang. Inclusief Magic tape. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Command bevestigingsstrip

Vanaf
3.25
Deze bevestigingsstrips zijn perfect voor het recht ophangen en herpositioneren van schilderijen en lijsten, zonder te boren. Geschikt voor op diverse ondergronden. Draagvermogen tot 7,2 kg bij gebruik van 4 stuks. De bevestigingsstrips zijn simpel te verwijderen.

Geen gaten meer in je muur met deze oplossing!

Allstore opbergboxen

Vanaf
6.95
De opbergboxen zijn ideaal om verschillende documenten in op te bergen. Elke box heeft een afsluitbare deksel met twee clips, waardoor de inhoud beschermd wordt tegen stof en vuil. Verkrijgbaar in diverse formaten.

Quantore klemmappen en -borden

Vanaf
2.20
Met de klemborden en klemmappen van Quantore kan je documenten archiveren zonder beschadigingen. Geschikt voor het papierformaat A4. In drie kleuren verkrijgbaar.