Tesa duct tape

Voor
6.95
Een oersterke tape voor elke klus. Voor klussen, herstellen, bevestigen, bundelen, versterken, markeren etc. Bruikbaar op diverse ondergronden, ook op ruwe ondergronden. Weer­bestendig voor toepassingen binnen en buiten en met de hand inscheurbaar. Formaat: 25 m x 50 mm.

* Bij afname van 12 stuks Tesa duct tape, gratis badhanddoek.

Flex-O-Frame bureau­standaard premium

Voor
62.95
Een bureaustandaard inclusief 10 infotassen voor A4-formaat, geschikt voor 20 A4-tjes. De bureaustandaard doet uitstekend dienst in kantoor- en verkoopomgevingen.

Quantore schoonmaakartikelen

Nu extra voordelig:

Het Quantore merk heeft verschillende artikelen voor het verantwoord reinigen van je werkplek, op kantoor en thuis! Met de Quantore reinigingsartikelen maak je je werkplek in een handomdraai weer schoon. En dat werkt een stuk prettiger!

Tarifold opbergtas met rits

Vanaf
0.70
Een duurzame opbergtas met rits, gemaakt van extra sterk kunststof materiaal voor het opbergen en meenemen van jouw documenten. Pak à 8 stuks. Prijs per stuk.

Alzicht hangmappen

Vanaf
0.65
Alzicht hangmappen zijn voorzien van roestvaste metalen hangstrips en geschikt voor standaard dossiers. Voorzien van Alzicht-ruiters aan de bovenzijde die afleesbaar zijn van voren en van boven. Inclusief ruiters en strookjes. Verkrijgbaar in A4-formaat en folio. Doos à 25 stuks. Prijs per stuk.

Legamaster reinigingsdoek

Voor
11.95
Speciale doekjes die geschikt zijn voor het intensief reinigen van whiteboards. Verwijdert zelfs inktresten van permanent markers. De doekjes zijn gebruiksklaar (alleen bevochtigen met water of Legamaster bordreiniger). Inhoud: twee MagicWipes en één droogdoekje.

Legamaster reinigingspray

Voor
12.45
Met de whiteboard spray reinig je snel en efficiënt je whiteboard. De verstuiver zorgt voor gelijkmatige verdeling van de vloeistof. Voor een intensieve en ontvettende reiniging van whiteboards. Sneldrogend.

Legamaster wisser

Voor
17.50
Solide en magnetische whiteboardwisserstrips. Geschikt voor drooguitwisbare inkt. De wisserstrips zijn voorzien van klittenband voor snelle wisseling.
"Goed onderhoud is het beste behoud."
Met de whiteboard toebehoren van Legamaster houd je jouw whiteboard schoon. Dat werkt prettig.