Facilitair

Na het ontbijt gaan we met de bus, trein of auto naar het werk, waar ons een lange werkdag op kantoor wacht om vervolgens ’s avonds op de bank plaats te nemen. We brengen onze tijd hoofdzakelijk zittend door en bewegen steeds minder. Het ontbreekt vaak eenvoudig aan mogelijkheden, motivatie en noodzaak. Wie de dagelijkse zitmarathon wil doorbreken, kan het beste beginnen op de plek waar we de meeste tijd van de dag doorbrengen: de werkplek.
Sta je gemakkelijk?

Verander de manier waarop jij je werk organiseert. Creëer een dynamische werkplek en wissel zitten en staan tijdens je werkdag af. Dit is niet alleen goed voor je rug en gewrichten, maar ook voor je concentratie en productiviteit. Het maakt je alerter, energieker en productiever en geeft je gezondheid een boost! De nieuwe Fellowes Zit-Sta oplossingen zorgen moeiteloos voor extra beweging tijdens het werken en een beter gevoel gedurende de dag. Actief aan het werk!

De Zit-Sta Fellowes werkplek biedt 22 verschillende stabiele hoogtestanden en is in één snelle beweging weer terug op het niveau van het bureau. De Zit-Sta werkplek wordt volledig gemonteerd geleverd en is eenvoudig in te stellen. Bovendien met 3 jaar garantie! Afmetingen: 14 x 83 x 62 cm.

Sta jij op?

Ervaar zelf hoe de Zit-Sta oplossingen jou kunnen helpen om meer te bewegen tijdens je werkdag. Probeer de Lotus™ Zit-Sta werkstation nu geheel GRATIS uit! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de werking van de gratis proefperiode.

Tork handdoekdispenser H2

Voor
34.95
De Tork handdoekdispenser heeft een strak en functioneel design. Het Tork Xpress Multifold handdoeksysteem is zeer geschikt voor de sanitaire ruimte waar zowel extra verzorging als hygiëne belangrijk zijn. Eén handdoek per keer. Van boven af bijvullen: flexibel onderhoud.
Afmetingen dispenser 44 x 30 x 10 cm.

Tork handdoekdispenser H3

Voor
34.95
De Tork handdoekdispenser heeft een strak en functioneel design. De Tork Singlefold/C-fold handdoekdispenser is zeer geschikt voor openbare sanitaire ruimtes. Vanaf de zijkant aan te vullen, tot 2,5 bundel.
Afmetingen dispenser 44 x 33 x 14 cm.

Duracell knoopcel batterijen

Vanaf
1.49
De Duracell knoopcelbatterij is ontwikkeld voor gebruik in elektronica (fietscomputers, postweegschaal, radio, elektronische agenda), beveiliging (bankkaartlezer), medische apparatuur (glucometers, hartslagmonitor), fitnessapparaten en lampen.