Praktische visuele communicatieproducten zijn onmisbaar voor een projectaanpak zoals scrum. Deze tools ondersteunen het project en stellen teams in staat om met deze accessoires snel te schakelen en flexibel te werk te gaan. Zo maak je complexe projecten op een overzichtelijke manier zichtbaar en werk je deze eenvoudig bij indien nodig. Stel nu je eigen scrumbord samen!

Quantore flipover

Een praktische flipoverstandaard met magneethoudend bordoppervlak van 100 x 65 cm, daarbij ook te gebruiken met alle gangbare papierblokformaten. Het gelakt stalen whiteboard oppervlak is beschrijfbaar en geschikt voor regelmatig gebruik. De flipoverstandaard bevat een geïntegreerde afleggoot voor de accessoires

Legamaster Agile toolbox

Alle accessoires voor het helder visualiseren van taken en de voortgang daarvan op een whiteboard. Verander elk whiteboard in een agile- of scrumbord. Alle onderdelen zijn ook apart verkrijgbaar, waardoor de toolbox makkelijk aan te vullen is.

Smit scrumbord met starterkit

Het scrumbord laat je in één oogopslag zien wat de status van de lopende projecten is. Je creëert zo direct overzicht voor alle betrokkenen. Het bord is magneethoudend en drooguitwisbaar. Met de bijbehorende scrumbord starterskit heb je alle accessoires bij de hand om direct aan de slag te gaan. Waar wacht je nog op?

Post-it whiteboard folie

Met Post-it® super sticky whiteboard folie tover je elk horizontaal of verticaal vlak om tot een beschrijfbaar vlak. Je brengt het eenvoudig aan in 3 stappen: afrollen, beschermlaag verwijderen en folie opplakken. Het materiaal is gemakkelijk te beschrijven en kan keer op keer volledig worden schoongeveegd. Afmetingen: 91,4 x 121,9 cm.