ZO KIES JE DE JUISTE AGENDA

Efficiënt werken met de juiste agenda!

Efficiënt werken is onlosmakelijk verbonden met structuur. Die structuur zit èm niet alleen in waar je wat opruimt, maar ook in hoe je je werk doet. Er zijn mensen die alles in hun hoofd op een rijtje hebben en dat rijtje onverstoorbaar afwerken. Er zijn ook mensen die elke dag opnieuw van plan zijn een overzichtelijk lijstje te maken en al tijdens het opstellen ervan afgeleid worden. Natuurlijk heeft iedereen zo zijn voorkeuren voor de manier waarop hij werkt, maar met de juiste agenda weet ook jij je dag goed in te delen!

Help! Er zijn zoveel agenda's
Een goede agenda kopen kan best lastig zijn. Agenda's zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd wel een agenda die bij jou en je werkzaamheden past. Dan heb je altijd een duidelijk overzicht van de werkzaamheden die verricht moeten worden en de afspraken die je hebt staan. Bedenk van tevoren goed naar welk soort agenda je op zoek bent. Wij hebben de verschillende soorten agenda's al voor je op een rijtje gezet:

  • Dagagenda
  • Weekagenda
  • Navulbare agenda
  • Zakagenda
  • Vakantieplanning
  • Schoolagenda

Welke agenda past nou bij jou?
Weet je nog niet zeker welke agenda je nodig hebt? Probeer dan eerst te bedenken op welke manier jij een agenda gebruikt. Wanneer je ver vooruit plant, dan kun je het beste een weekagenda kopen. Heb je dagelijks veel afspraken op vaste tijdstippen? Dan past een dagagenda wellicht beter. Liever een duidelijk overzicht voor het hele jaar? Juist, dan is een jaaragenda geschikt!

Meer weten?
Wil jij meer informatie over het kopen van de juiste agenda? Bekijk onze producten en informatie in de Agendaspecial. Ook helpen wij je graag persoonlijk bij het vinden van de juiste agenda.